Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
345
2j+2(3j+1)=26
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2j+2(3j+1)=26
2j+6j+2=26
8j+2=26 /-2
8j=24 /:8
j=3

Ell.
2j+2(3j+1)=2*3+2*(3*3+1)=6+2*10=26
26=26 helyes a j=3 megoldás
0