Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
305
0,88g +0,8g=88+4,8g
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia,

Rendezni kell az egyenletet:
0,88g+0,8g= 1,68g
1,68g-4,8g= -3,12g
88/-3,12= -28,205

Remélem tudtam segíteni.
0