Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
299
a,c,d
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) (a-b)(a+b)=a^(2)-b^(2)
ezért:
x^(2)-1^(2)
x^(2)-1

c) (a-b)(a+b)=a^(2)-b^(2)
ezért:
(2a)^(2)-3^(2)
4a^(2)-9

d) (a-b)(a+b)=a^(2)-b^(2)
ezért:
(2x)^(2)-(5y)^(2)
4x^(2)-25y^(2)

^(2)=a négyzeten
0