Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
430
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x²-4x+4 = (x-2)²
a²+6a+9 = (a+3)²
25x²+20xy+4y² = (5x+2y)²
b²+12b+36 = (b+6)²
a²-6a+9 = (a-3)²
x²-12x+36 = (x-6)²

5x+10 = 5*(x+2)
x²+2x = x*(x+2)
5x²-20 = 5*(x²-4)
5x²-10x4 = 5x²*(1-2x²)
0