Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
429
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(a+b)*(a-b) = a²-b²
(2x+y)*(2x-y) = 4x²-y²
(3y+x)² = 9y²+6xy+x²
(5a+3b)² = 25a²+30ab+9b²

( a/3 + b/4 )² = a²/9+ab/6+b²/16

(x + 1/2)² = x²+x+1/4

(3a-b)² = 9a²-6ab+b²
(1-y)² = 1-2y+y²

(x/2-y/3)² = x²/4-xy/3+y²/9
Módosítva: 5 éve
0