Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvény SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
809
Ábrázold közös koordináta rendszerben a következő függvényeket.
Df=[-1;3] f(x)=x²
Dg=[-1;3] g(x)=2/3x²
Határozd meg a függvény szélsőértékeit,és értékkészletét.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia,

Remélem ez segít.
1