Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! Lépésről lépésre!

Főoldal » Középiskola » Matematika
437
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
6.1 52+47=99 A film 99 perces volt
6.2 1. óra 8:45 szünet 2. óra 9:40 szünet 3. óra 10:35 szünet 4. óra 11:30 szünet 5. óra 12:25
Dél után 25 perccel ér véget az ötödik óra.
6.3 6. évad, (12*6=) 72 rész (72*40=) 2880 perc=48 óra= 2 nap
2 napba telik megnézni az összes részt.
6.5 december 31 nap=1860 óra, ennek a fele 930 óra
6.6 365+365+365+366=1461 --> 10000:1461=6
6 születésnapja volt.
6.7 január 29 nap, február 29 nap, március 31 nap, április 30 nap, május 31 nap, június 30 nap (ezeket kell összeadni)
180 nap múlva lesz július 1-je.
0