Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
716
Az a=6 és b=9 számok aránya egyenlő .2) .40- nek a 35 % a egyenlo
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
9/6=1,5 azaz 1:1,5
40*0,35=14 (De ez számológéppel is elég egyszerű)
0