Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi tömeg

Főoldal » Általános iskola » Fizika
529
Kérem valaki segítsen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
5.41
1 kN = 1000 N = 100 kg
0,2 kN=200 N=100/5 kg=20 kg

5.42
9,81/1,65=5,95
80/5,95
13,45 kg lenne körülbelül a Holdon
1