Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tömeg és súly

Főoldal » Általános iskola » Fizika
530
Kérem valaki csinálja meg holnapra kell! :)
Köszönöm előre is. :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Fizika házi feladat sós pl
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
5.41
1 kN = 1000 N = 100 kg
0,2 kN=200 N=100/5 kg=20 kg

1