Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
410
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a)
3*2*200+3*120=1560 Ft
b)
2360-4*200=1560 1560/120=13
c)
kis gombóc =1,5*nagy gombóc
18 kis gombóc és 8 nagy gombóc
18*120+8*200=4560
d)
pl.: 3 kis gombóc: 3*120= 360 Ft
0

a)
200*2=400*3=1200 A három gyereknek 1200 ft a a 2-2 nagy gombócos fagyi.
Az anyuka eszik 3 kisgombócot= 360 ft.
1200+360= 1560 forintot fizet összesen.

b)
2360-800=1560/120= 13 gombóc.

c-t nem tudom én sem .

d)
2 nagy 400 ft
2 kicsi 240 ft
fizetek 640ft-ot. Maradt egy tizesem.
0