Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek-SOS légyszi segítsen valaki

Főoldal » Középiskola » Matematika
412
sziasztok! Segítene nekem valaki? nagyon fontos
1, f(x)=1/x (alapfüggvény ábrázolása)
2, f(x)=1/x-2 (ábrázolás)
3, f(x)=1+1/x+2 (ábrázolás)
4, f(x)= -2+1/x-3 (ábrázolás+ tengelymetszet+értelmezési tartomány)


előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia,

Itt meg tudod nézni, hogy néznek ki a függvények csak be kell írni.

https://www.symbolab.com/graphing-calculator

Remélem tudtam segíteni.
0