Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gráfok

Főoldal » Középiskola » Matematika
583
Egy hattagú tarsasag minden tagja a tarsasig minden tagjaval koccintani készül egy pohár pezsgővel. Eddig András 4er, Csaba és Dani 3-3szor, Bela, Elemer és Ferenc 2-2-szer koccintott. Hany koccintás van még hátra?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
képlet= n(n-1)
=6*5=30 koccintás összesen
eddig történt=4+2*3+3*2=16
30-16=14 maradt hátra
0