Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyorsulás (nagyon sürgős)

Főoldal » Középiskola » Fizika
524
Mekkora sebességre tesz szert km/h-ban az autó, ha álló helyzetből indulva 3,5 m/s2 gyorsulással 5 másodpercen keresztül gyorsul?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v=a·t=3,5·5=17,5m/s=63km/h
0