Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia tz!!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
459
Csatolok képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
cink-klorid ZnCl2 65,4+2*35,5=136,4 g/mol
kalcium-karbonát CaCO3 40,1+12+3*16=100,1 g/mol
szénsav H2CO3 2*1+12+3*16=62 g/mol
ammónia NH3 14+3*1= 17g/mol
nitrogén-dioxid NO2 14+2*16=46 g/mol
0