Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mateekkk

Főoldal » Általános iskola » Matematika
419
Az 2 es és a 3 as kénne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.
Zs+D= 34 kg
D=x kg = 11,5 kg
Zs=x+11 kg = 22,5 kg

x+x+11= 34 /öv.
2x+11= 34 /-11
2x = 23 /:2
x = 11,5

Ell.: 11,5+22,5 =34
0