Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
469
Valaki segítene?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
sin2(x)+cos2(x)=1
Ha cos(x)=0.6, akkor cos2(x)=0.36
sin2(x)+0.36=1
sin2(x)=1-0.36
sin2(x)=0.64
sin(x)= 0.64 
sin(x)=±0.8



0