Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
482
Nagyon szép kerek bárkit aki tud segíteni nekem köszönöm szépen neki kösz mindenkinek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Bárkit a rá nagyon szépen kérem hogy segítsen nekem köszönöm a matekot segít benne
0

h.) = -14,2 e ; 31
?.) = 10 ac ; -2c ; -3,5
g.) = 4b ; 7d
1