Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

!!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
412
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. feladat:
a) 1000 g
b) 8000 dkg

2. feladat:
a)
3 kg = 300 dkg = 3000 g
50 dkg = 500 g
4 kg = 400 dkg
7 g = 7000 mg
80 dkg = 800 g
60 kg = 6000 dkg
2 g = 2000 mg
13 kg = 1300 dkg
100 dkg = 1000 g
350 dkg = 3500 g
24 kg = 2400 dkg
47 dkg = 470 g
b)
2000 dkg = 20 kg
25 kg = 25000 g
300 dkg = 3 kg
8000 mg = 8 g
6 g = 6000 mg
5000 g = 5 kg
4600 g = 460 dkg
2010 g = 201 dkg
7500 g = 7,5 kg
0