Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
330
Legyen X=8, Y=( -6 )
Számítsd ki a kifejezések helyettesítési értékét! ( a betűk helyére behelyettesíted a megadott számokat és kiszámolod)

12X – 6Y=
0,5X*3Y+5,5=
9Y+4X -50=
2( 8X -80) + 7Y=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. 132
2. - 66,5
3. - 72
4. - 74
0