Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lehetséges hogy nincs megoldás?

Főoldal » Középiskola » Matematika
672
1;  x-3  =  2-x 

2;  6-2x x-3 =  4x-12 
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, matek, egyenlet, egyenlőtlenség
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
 6-2x  / x-3 =  4x-12 
0

1. Nincs megoldás

2. Nincs megoldás

Ellenőrizheted magad pl. a https://www.symbolab.com -on :)
1