Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segitene?

Főoldal » Középiskola » Matematika
542
Matekbol a linearis egyenletrendszerek kozul a behelyettesítő módszernél ha már megkaptam h pl. y=3x-6 és behelyettesitem az elso vagy a masodik egyenletbe, utana ahhoz hogy az y-t megkapjam hova helyettesitek vissza? valamelyik egyenletbe vagy az y=3x-6-ba helyettesitem vissza? (pl x=9; y=3×9-6; y=21) kicsit osszekevert a tanar :/
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Valamelyik egyenletbe
0