Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA FELADAT SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
430
Csatoltam képet csak a B feladat kell.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1 kg festék 6 m2-re elegendő.

d = 0,2 m
M = 200 m (hossz)
A henger palástját kell kiszámolni.
Phenger = d * π * M = 0,2 * 3,14 * 200 = 125,6 m2 a cső felszíne.
1 kg festék 6 m2 lefestésére elegendő, tehát:
125,6 / 6 = 20,93 = 21 kg festékre van szükség.
0