Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
417
Az égés oxidáció?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Igen. Égés= oxigénnel való egyesülés. Minden oxid égéstermék. például. szén-dioxid= szén+oxigén vagy kén-dioxid= kén+oxigén.
Módosítva: 5 éve
1