Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Foglaljon állást az idézettel kapcsolatban!

564
Foglaljon állást az idézettel kapcsolatban! Vizsgálja meg, hogy milyen változást eredményez az elektronikus napló bevezetése a diák és a szülő számára! A digitális napló általános bevezetését támogató vagy elutasító állásfoglalását 3-4 érvvel támassza alá!

Az E-napló
Az e-napló semmiképpen nem pótolhatja sem a szülő-gyermek, sem a pedagógus-gyermek, sem a szülő-pedagógus közötti személyes kapcsolatot, nem helyettesíti a kölcsönös bizalmon alapuló kommunikációt. Használjuk tehát arra, amire való: tekintsük az adminisztrációt megkönnyítő, a gyors és megbízható információáramlást lehetővé tevő eszköznek. Semmiképpen se várjunk azonban csodát tőle! Tajti Éva
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Irodalom

Válaszok

1
Érv:
A mai világban lassan az életünket körbe veszi az internet és ez is csak egy újabb lépés a modern élet felé. Vége a szülő elől való érdemjegyek rejtegetése és bújtatása, a szülő azonnal tudhat az iskolában elért eredményekről. Felgyorsulnak az adatfeldolgozások.

Ellenérv:
Az elektronikus aláírás hamisítható. Elveszti az értelmét, hiszen a tanár és a szülő közti kapcsolat vélhetően elvész. Az internet veszélyes és akár az E-napló is áldozata lehet egy támadásnak vagy akár egy diák csínynek.
0