Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. SOS.

Főoldal » Középiskola » Matematika
435
Köszönöm szépen ha segítesz nekem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Beszorozzuk 60-nal az egész egyenletet:

10*(2x-7)-6*(4-5x) = 60*x - 60*1,7
20x-70-24+30x = 60x-102
50x-94 = 60x-102
8 = 10x
8/10 = x
x = 0,8


0