Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SÜRGŐS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
2310
Falazótéglát vásárolunk, amelynek méretei centiméterekben mérve 38x25x23,8. Mekkora egy raklapnyi tégla tömege, ha sűrűsége 0,8 kg/dm3 és egy raklapra 60 db tégla fér?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
38×25×23,8=22610 cm3=22,61 dm3
22,61×60=1356,6 dm3
1356,6×0,8=1085,28 kg
0