Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály A három szög szerkesztése

Főoldal » Középiskola » Matematika
341
4) Szerkesz egy ABC egyenlő szárú háromszöget, ha ,a) AB=AC=5cm ,és A=50%: b) AB=AC =4cm ,és BC=3cm,
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Köszönőm szépen eloreis
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Segítséget kérek köszönöm szépen
0