Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály háromszögek szerkesztése

Főoldal » Középiskola » Matematika
339
Szerkesz egy A,B,C derékszögű háromszoget ,A=90% ,ha ; a) AB=6cm ,AC =8cm , b) AB =3cm , B=40% , c) BC=6cm ,B =60%
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom elore is
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Segítséget kérek köszönöm
0