Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
503
Valaki megtudná csinálni a 7.,8. feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
7.
a34=75+(34*13)=517
Sa=((a1+an)n)/2
Sa=((75+517)34)/2
Sa=10064

8.
a1=-5,9
a2=2,4

-5,9+q=2,4 /+5,9
q=8,3

n20=-5,9+(20*8,3)=160,1
Sa=((-5,9+160,1)20)/2
Sa=1542
0