Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szeretnék segítséget kérni fizikából.

Főoldal » Középiskola » Fizika
476
Mekkora a kapacitása annak a vezetőnek, amely 0,01C töltés tölt 500V potenciálja?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
C=Q/U=0,01/500=0,00002F=20μF
0