Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi. Kérlek segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
566
Fejezd ki az alábbi sebességeket SI-ben (SI= Nemzetközi Mértékegység)!
a) 360 km/h
b) 7200 m/h
c) 1,2 km/min
d) 7,2 km/s
e) 180 dm/min
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a 360km/h=100 m/s
b 7,2km/h=20 m/s
c 20 m/s= 7,2 km/h
d 7200m/s=25920 km/h
e 0.3m/s=1.08km/h

Nekem így sikerült megoldani remélem hogy helyes.
0