Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koszinusz tétellel kéne kiszámolnom de sehogy sem jön ki. Valaki tud segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
436
A háromszög megadott adatai:
a=x
b=20
c=30
alfa=40°
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszinusz tétel
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2
1