Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dinamika kérdés

Főoldal » Középiskola » Fizika
593
Mekkora a 4,2 m/s2 gyorsulással mozgó, 1250 kg tömegű autóra ható közegellenállási erő, ha a
motor által kifejtett húzóerő 2050 N?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
dinamika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
a=4,2m/s²
F(húzó)=2050 N
m=1250 kg
F(köz.)=?

2050N-(1250kg*4,2m/s²)=-3200 N
0