Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt hogy kell megcsinálni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
358
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A=4*π*r² /le kell osztani mindkét oldalt 4π-vel
A/4π=r² /gyököt kell vonni mindkét oldalból
 A/4π =r

v=s/t /*t
v*t=s

U=W/Q /*Q
U*Q=W /:U
Q=W/U

v=vo+a*t
a=(v-vo)/t

A=2πr(r+m) /:(2πr)
A/(2πr)=r+m /-m
A/(2πr)-r=m





0