Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
449
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
s=540 km
s = v*t
540 = v*t
540 = (v-10)*(t+1)
Első egyenletből kifejezed t-t: t = 540/v
Ezt beírod a második egyenletbe:
540 = (v-10)*[(540/v)+1]
Elvégzed az összevonást és megkapod a v sebességet.

Vezessem tovább?
0