Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni legyszives

Főoldal » Középiskola » Matematika
396
5x+3x+30=6x+12
9x-2x+23=2
6x2(x-4)=16
8x+2x+20=9(x-2)
6(x+4)=5x-2
4x2(x+4)=5(x+2)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

1) -9
2) -3
3) x1= -0,309401
x2= 4,3094
4) -38
5) -26
6) x1=-3, 71177
x2= 0, 336767
0