Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
377
Ha 3 l tej 17,40,lejbe kerül, akkor menyibe kerül 5,5 liter tej .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom elore is
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
17,40:3= 5.8
5.8×5.5=31,9 kerekítve 32 lejbe kerül 5,5 liter.
2

17,40lej:3l=5,8lej
5,8lej*5,5l=31,9lej
1