Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
306
Remélem valaki tud segíteni, csatoltam képet
Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1)
3*2*1=6db
31, 314, 143, 134, 431, 413

3)
7!/4! + 10!/8! =
210+300= 510
Módosítva: 5 éve
0