Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek3

Főoldal » Középiskola » Matematika
292
A képet csatoltam köszönöm előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
AB szakasz:
első koordináta: 4-(-2) = 4+2 = 6
második koordináta: (-6)-(-4) = -6+4 = -2

AB(6, -2)

Az AB szakasz hossza:  6²+(-2)²  =  40  = 6,32

A felezőpont koordinátáihoz csak a koordináták felét kell vennünk: (3, -1)
0