Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika DOLGOZAT SOS !!

Főoldal » Középiskola » Matematika
320
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
1)
4*4*4= 64
-3*(-3)*(-3)*(-3)*(-3)=-243
(3/8)*(3/8)*(3/8)= 27/512
0,4*0,4*0,4=0,064
2)
2010
53
415
23/53
37*87
(2*7)6
0

3)
1/34=1/81
1/104=1/10000
(1/5)-4=54=625

4)
3x;-6x
-x3;-x*x*x
2xy;-xy
0

5)
a)
2*3²-4³=1152
b)
2*(-5)²-2³=-58
c)
2*(-2)²+3³=19
d)
2*(-1/5)+2³=7,92 (198/25)

6)
a)
-13a+6b
-12xy-5x+10
0