Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok valaki meg tudná ezt csinálni kérlek nagyon sürgős lenne :(

Főoldal » Középiskola » Matematika
349
Kérlek segitsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1.)
(3x+9)(3x+9)= 9x2+27x+81
a²-4ab²+4b4
(1/4)²-y²=1/16-y²

2.)
(3b-1)²
(6x+7)²
(8x)4-(11y³)²= (8x²-11y³)(8x²+11y³)
(2a³+2a²)²

Kommentben csatolom a többit
0

Csatoltam képet.
0