Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
328
2. Ez a gepárd az előbbi feladatban kiszámított sebességre 3 másodperc alatt gyorsult fel 10 m/sec- ról. Mekkora volt a gyorsulása ebben a 3 másodpercben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
(sebesség) v= 10 m/s
(idő) t= 3 s
(gyorsulás) a= ?
a= v/t= 10 m/s : 3 s= 3,333 m/s²

Remélem segítettem! (:
0