Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
395
Egy gepárd (amely a leggyorsabb szárazföldi állat) zsákmánya üldözése közben 5 mp alatt 145 métert tett meg. Hány km/h volt a sebessége?
Valaki a megoldást légyszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
(idő) t= 5 s=0,00138 h
(megtett út) s= 145 m= 0,145 km
(sebesség) v=?
v=s/t= 0,145km/0,00138 h= 105,072 km/h
0