Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitenetek?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
438
Sziasztok tudnatok segiteni a matek házi feladatomban? (8.osztály)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
6.
a) a*b
b) 6*(a+b)
c) 6a+6b
d) (a-b)/5
e) (a+b)*(a-b) = a²-b²
f) (a+b)+c

A második kép nagyon kicsi, nem látom a számokat.

3. először írom, hogy mennyi, ha a = 3, és utána, hogy mennyi, ha a=-3
a) 15 és 3
b) 312 = 531441 és -312 = -531441
c) 261 és -279
d) 4,5 mindkét esetben
e) 39 = 19683 és -39 = -19683
f) 4374 és -4374
0