Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A három szög szerkesztése

Főoldal » Középiskola » Matematika
382
f) AB =6cm, BC=4cm ,és CA =7cm , g) AB = 7cm ,BC=6cm,és CA =4cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom elore is ha tudna valaki segiteni.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ha tudna valaki segíteni. Köszönöm szépen.
0

Csatoltam képet.
1