Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
491
Szerkeszd meg az A-ban derékszögű ABC három szoget. amelyre.a) AB=4cm és AC=6cm . b) AB =AC =5cm . c) AB =5cm,BC=2,7cm es AC=2cm


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszono.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Segítséget kérek köszönöm szépen
0

0