Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
1160
Egyszerre dobunk fel három érmét. Mi annak a valószínűsége, hogy mindegyiknek
ugyanaz az oldala kerül felülre?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, házi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
k=2
n=8
p=k/n
p=2/8=1/4=0,25=25%
0