Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kamatos kamat

Főoldal » Középiskola » Matematika
368
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2018-2004=14 év
n=14
r=0,05
FV=226.575 Ft

226.575 = C*1,0514
C=120.157,56 Ft

(Kissé tekert számomra, hogy minden év elején elhelyeznek még összeget. Ez egy megoldás. Ha másnak van, szívesen megnézném!)
0