Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kamatos kamat

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
25000·1,15¹⁰= beütöd a gépbe és kiszámolod

25000·1,15ⁿ=100000
1,15ⁿ=4
lg(1,15ⁿ)=lg(4)
n·lg(1,15)=lg(4)
n= lg(4)/lg(1,15)= beütöd a gépbe és kiszámolod
0